Златното момиче Ренета Камберова показа перфектно тяло на плажа.  30-годишната

...
Златното момиче Ренета Камберова показа перфектно тяло на плажа.  30-годишната
Коментари Харесай

Златно момиче показва супер тяло на плажа

Златното момиче Ренета Камберова сподели съвършено тяло на плажа.  30-годишната някогашна гимнастичка  бе посетител на изнесен юношески шампионат в курорта Камчия, отдаден на здравословния метод на живот. Златното момиче към този момент не е деен състезател, само че все пак поддържа страхотна форма.

Камберова признава, че внезапно е напълняла  и имала проблем с килограмите. В един миг си споделила, че няма да пази диети, решила да се храни по-здравословно. Камберова  трупала непотребни килограми като играч, само че бързо успявала да се върне във форма.  Илияна Раева споделя по какъв начин я срещнала на улицата ужасно напълняла. „ Погледнах я и й споделих -  ако отслабнеш 15 кг ще те взема в националния “.

Камберова прави тъкмо това и в следствие става безусловно международна шампионка с отбор по художествена гимнастика, Олимпийска медалистка от Рио де Жанейро през 2016 година, европейска шампионка и носителка на още безчет медали.  След приятната среща и отмора по родното Черноморие Камберова се реалокира на плажовете в Гърция, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР